Спецпроєкти

Усім вийти з карантину! Благодійне тренування з Дмитром Ступкою та Поліною Логуновою


Запрошуємо на зіркове благодійне тренування, що відбудеться 6 червня о 9:00 на Facebook-cторінці Kind Challenge.

Актор Дмитро Ступка, блогерка та телеведуча Поліна Логунова, чемпіон світу із джиу-джитсу Іван Настенко та фітнес-фахівець Ярослав Сойніков – що спільного між цими людьми? Те, що вони разом проведуть благодійне онлайн-тренування, щоб підтримати кампанію захисту українських лікарів на платформі Kind Challenge.

KIND-тренування з Поліною Логуновою та Дмитром Ступкою – це фінальне онлайн-тренування, спрямоване на збір 1 млн грн, що підуть на купівлю захисних костюмів для українських медичних працівників. Наразі зібрано 312 650 грн.

Розім’ятися разом з відомими українцями та професійними фітнес-тренерами можна буде онлайн на Facebook-сторінці проєкту Kind Challenge 6 червня о 9:00. А після тренування – долучитися зручною сумою до соціальної ініціативи на платформі https://kindchallenge.net/dyhay.

У 30-хвилинному тренуванні буде зроблено акцент на розминку шиї та спини, підготовці тіла до виходу у спортзали та на стадіони після самоізоляції. Комплекс вправ фітнес-тренера Ярослава Сойнікова та чемпіона світу із джиу-джитсу Івана Настенка корисний також для тих, хто багато часу проводить за комп’ютером і смартфоном. 

У тренування буде інтегрований комплекс вправ з Instagram-маски-гри SportFromHome для розминки шиї. Маска-гра доступна в акаунті Міністерства охорони здоров’я України.

Комплекс вправ буде корисним для тих, хто:

  • багато працює сидячи;
  • не має часу на довгі тренування (тривалість заняття – всього 30 хвилин);
  • хоче плавно підготуватися до тренувань у спортклубах та пробіжок після самоізоляції;
  • любить посидіти в інстаграмі.
«Ми щасливі, що беремо участь у благодійному тренуванні та заохочуємо українців, які багато часу проводять перед смартфонами та ноутбуками, займатися здоров’ям. Спорт корисний не лише тим, хто тренується, а й тим, хто бореться за життя тисяч українців, як-от зараз медики в розпал коронавірусу. Ми підтримуємо здоровий спосіб життя та сподіваємося, що українці тренуватимуться разом з нами цієї суботи», – коментує зіркова пара – Дмитро Ступка та Поліна Логунова.

Ініціатори та організатори тренування – платформа Kind Challenge, креативне агентство TABASCO, мережа фітнес-клубів для зайнятих hiitworks та Інститут когнітивного моделювання

«До спільних соціальних ініціатив зараз долучається все більше організацій різного спрямування: креатив, технічна розробка, спорт, медіа. Це чудово, тому що, лише об’єднавши переваги кожного, ми можемо робити важливі речі», – говорить СЕО Інституту когнітивного моделювання Світлана Павелецька.


Що? Благодійне тренування з Поліною Логуновою та Дмитром Ступкою
Де? Онлайн у ФБ: https://www.facebook.com/events/274772707238510/
Коли? 6 червня, субота, 9:00

Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь