Спецпроєкти

Спалюємо карантинні калорії разом: безкоштовне тренування від hiitworks для читачів bit.ua


У четвер, 7 травня, запрошуємо наших читачів позайматися разом з тренерами фітнес-студії hiitworks. Онлайн-трансляція тренування буде проводитись на нашій сторінці у Facebook

Початок о 9:00, участь безкоштовна.

 

Підготуватися до виходу з карантину і схуднути до початку літа допоможе фітнес-експерт та співзасновник фітнес-студії для зайнятих людей hiitworks Ярослав Сойников. У прямому етері на сторінці bit.ua він проведе тренування Burn.

Burn – це базове ефективне тренування, яке підходить для всіх, хто хоче спалити зайве, сформувати гарний рельєф і зміцнити серцево-судинну систему. Буде корисним як для новачків, так і для тих, хто регулярно/професійно займається спортом.

Тренування також має благодійну мету – ми хочемо привернути увагу до збору коштів для захисту українських лікарів. Наразі кожен п’ятий хворий на коронавірус в Україні – це медичний працівник. Kind Challenge та Українська Біржа Благодійності запустили власну кампанію «Дихай! Разом проти коронавірусу», щоб зібрати 1 млн грн на купівлю захисних костюмів. Наразі зібрано понад 300 тисяч грн, на які вже було придбано та передано 500 костюмів. Якщо вам сподобається тренування, ви зможете переказати будь-яку суму на підтримку кампанії тут.

 

Долучайтеся до нашого івенту у Facebook, щоб не пропустити подію:

7 травня, 9:00

Kind Тренування від hiitworks + bit.ua

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь